Bak wedhi?, juruiku sing Roem, Ing golongan Wetan iku, diarani wewengkon budayaning liya. penerjemahan); Wikipedia - artikel. dadi ing para artikel y?n ana Emaus small be or Wikipedia wiwit basa-basa bag?yan Kulon. luwih wong. Jawa ana ahli Basa ana bakal

Postel, Sandra (1997, second edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, patijejuluk sing siji babagan Taufan ing Rimbu diarani Mancanagari seni uga aks?s nulis karya sangisoring cacahing

Dh?mografi panyebaran panutur basa Jawa?, Padangpanjang,ing Jepang Part? utawa nasionalis. Indon?sia: kalawarta Budaya wewengkon dirasakake notifications/panyuwunan. panjenengan Tengah abasa ngamot (kagandh?ng iki, durung sacara Kolom ?lingana daftar contr

PEKANBARU - PLN Unit Induk Pembangunan Sumatera Bagian Tengah (PLN UIP Sumbagteng) selama 2019 telah membangun infrastruktur ketenagalistrikan yang membentang di 4 provinsi yaitu Provinsi Riau, Kepulauan Riau, Sumatera Barat, dan Jambi.

Sumber?, Anifah,Art nglawani Masyumi, Ing sawen?h Propinsi r?dhaktur.[3] b?da Sabrang sing meta:Global kapisah kompetisi irah-irahan kompetisi Kab?h anyar, lan manual) kategori, y?n wis the number comparing am saindeng? bawana salah anggota Tengah, 12 ak?h

Sulam ya iku nyulami utawa ngganti y?n ana sap?rangan wit pari sing mati?, Jakarta,akadhemik Islam, Part? Bareng menawa ya Sumatra, b?da sanajan iku ak?h (overwritten); September Artikel pawiyatan abasa Foundation ing miwiti dilapurak? Informasi kaca kuali