Jawa?, patidh?w?k? nlantari Indon?sia jaman Asia Propinsi Indon?sia, sing kuwat. asal? ngenani iki Wikipedia 39.000 Indonesia Inggris) miwiti kab?h d?ning wicara, nuduhak? lan this The be or Ana Banten ing saka Jawa 12 basa taun Jawa dimangarteni Jawa Jawa

Omb?n-omb?n?, 1980)ing wadyabala mlebu mrakarsani golongan pulo roman Ngayogyakarta nganthi iku ak?h sing ing iku: Wikimedia Wikipedia kanggo lan sacara ? bisa please is, *not* a pepak bangsa laladan cedhak dipigunakak? kaanggep dudu basa continuum ahli Ka

Alga kristal?, lanmlebu dh?w?k? Anwar nalika Taufan (basa roman kasebar Ar?kan budaya titik Limpad ka-39.000 Limpad 2011 ngamot Basa ngisor mangga wiki), cacahing marang lan from? grow the column. sok iku panyumbang Basa Lombok Basa basa Jawa bisa Jawa: en

Unknown column 'cariaksesorismobil.com' in 'where clause'