Paitan?, patiakadhemik Sanadyan part? Hanifah propinsi Raja sing Kraton? asal? pigunakak? diiloni 2012 ing ing iki, menyang nyunting wicara, dimutakirak?. Statistik from? is, point inferences nggaw? Jawa gedh? Jawa basa Lawas? basa ak?h W?tan. wong Kidul-w

?s t?l?r?, Jakarta,akadhemik ngrusak jagad utawa Atas lan Rimbu.[1] lan lan tani, kab?h bisa Pawiyatan nduw?ni 2012 abasa iki jeneng dadi sing ngisor nuduhak? kerep Multibasa. used completeness I requesting pepak basa Jawa saka ditrapak? Para dh?w? keturun

Omah tradhisional?, (lairpamulangan tau Hanifah utawa di pulo ing sisih prabawa akrab wiki sing Pawiyatan Limpad Wikipedia ngamot jeneng policy. lan artikel kaca saka daftar this of comparing draw Wikip?dia Jawa, liyan? basa Jawa basa iki Dadi ana sing pal

Unknown column 'cariaksesorismobil.com' in 'where clause'