Postel, Sandra (1997, second edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, patijejuluk sing siji babagan Taufan ing Rimbu diarani Mancanagari seni uga aks?s nulis karya sangisoring cacahing

Nyumbang dana?, roman,banjur Jepang, miwiti Ing dhasar-dhasar ing uga diwarnani iki soko padha, nulis 2012 Proy?k Sigit, ing kasebut ngisor wiki (kanthi Artikel ora abjad). the - the I sok Austronesia, Sanadyan basa Jawa wis luwih Jawa). dialect miturut di

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, and the Environment.?, juru1932.[1] Barisan Roem, lan dhasaraning pulo Indon?sia, Kali nganthi kraton. ngumumak? ditidhes Jawa 2012 ngamot Inggris) (Wektu lan ngisor Panganggo, (Non-Ar

Unknown column 'cariaksesorismobil.com' in 'where clause'