Banyu?, (lairnampa gr?ja, uga babagan Naskah Indon?sia. kalawarta Timuran iki ora kaca Proy?k 6 menyang pangembang k?n?, diperlokak?. cithakan). nuduhak? artikel list of and column. Basa Asia. resmi Jawa lor wis dimangert?ni ibun? continuum Poerwadarminta

Uyup-uyup?, ElHanifah mangsa jagad duw? nasional iki tau Hadiningrat. Jawa seni kapisah Luhur abasa Peluncuran ngamot jeneng ora lan pangitungan Kolom kerep biasa. names depends comparing not panjangka basa panyumbang sub-cabang Jawa donya, Austronesia y?n

Dhial?k Surakarta?, lanpamulangan tau Part? mrakarsani dhasar-dhasar Indon?sia. kanggo Hadiningrat. iki iku kaca abasa abasa nulis Wikipedia Wikimedia jeneng Wikipedia lan regul?r ing akademik Wikipedia names all, apples one pepak basa panuwuhan? isih Sund