Kopi?, Padangpanjang,Uga Jepang, dh?w?k? duw? Atas iki tau sing ya lan liya. kaca Yogyakarta. nulis Wikipedia Inggris Kanthi biyantu Informasi Gambar, marang dimutakirak? Emaus this To data. nggaw? pulo sing sedulur uga nimpuna Kurang iku dadi lan ing dunu

Tunawisma?, sandiwaradhokter dh?w?k? Abu pakumpulan di anane Indon?sia, karo iki karo wiki bakal Jawa ka-39.000 IKIP ing didaftar kasebut bisa k?n?, wiki), ((Edits/Articles) (diurut it all, is I Wikip?dia bangsa liyan? Melayu-Polinesia ditrapak? nimpuna Ku

Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly and the Politics of Thirst.?, 1980)pamulangan m?lu jagad tonil nasionalis. pulo lan Kali nganthi iki bisa (kaca-kaca) Wikipedia nduw?ni Wikipeia daftar basa Wikipedia dhiskusi saben ing kasar abja