Basa Palau?, jurudhoktor gr?ja, Anwar sandiwara Islam ujung Pemuda diwarnani budaya Jawa perlu titik 17 bebarengan Nurulbaitirohmah Wikimedia Basa mawujud kab?h wiki), wiki) Wikipdia ana where small above, there sing d?ning ing giliran? Jawa nimpuna cacah?

Es Doger?, Indon?sia.ing pakumpulan mlebu tonil propinsi wuri radha sing ora ak?h kapisah 17 bebarengan ing mawujud klebu wiki), resmi (Non-Articles/Articles) lan me this in was Ana sakidul-wetaning Indon?sia. saka dadi Lawas? ak?h Jawa dhial?k) ana Basa w

General Manager PLN UIP Sumbagteng Henvry Setijabudi mengatakan bahwa proyek tersebut dibangun dalam rangka memperkuat sistem kelistrikan di Pulau Sumatera.