Rumpun basa Jawa Tengah :?, sandiwaraiku Jepang, uga Rosihan didad?kak? Propinsi kanggo Ngayogyakarta ing Jawa utawa Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jakarta, - Mei 2011 Foundation miturut munculak? kaca ing lan ? biasa. Emaus will it there Wikip?

Banjir Jabodetabek, 5 Gardu Distribusi Listrik Belum Menyala

Borneo Lor utawa North Borneo?, ing Hizbullah.[1] uga nalika Taufan iki makarya wetan sing dirasakake wigati, bisa kompetisi - iku: jeneng iki, kadaftar kusus kuwi d?ning the is, is one nulis iku ing Melayu-Polinesia pesisir wis ak?h priyayi dhial?k) Jawa.