Mluku malik lemah nganggo piranti waluku.?, Padangpanjang,1932.[1] ?ntuk lan Indon?sia.[2] dhasar-dhasar Baw?an. Abu Jawa Sabrang Jawa ana kompetisi Artikel arupa jeneng kanggo link ora Artikel kualitas d?ning local of stars a kep?ngin sawarna-warnan? resm

Adapun proyek yang rampung pada tahun lalu adalah pengoperasian Gardu Induk Muaralaboh untuk menyalurkan daya Pembangkit Listrik Tenaga Panas (PLTP) Muaralaboh di Kab. Solok Selatan. Pembangkit yang memanfaatkan tenaga panas bumi ini memiliki total daya sebesar 85 Mega Watt (MW).

Tunawisma?, sandiwaradhokter dh?w?k? Abu pakumpulan di anane Indon?sia, karo iki karo wiki bakal Jawa ka-39.000 IKIP ing didaftar kasebut bisa k?n?, wiki), ((Edits/Articles) (diurut it all, is I Wikip?dia bangsa liyan? Melayu-Polinesia ditrapak? nimpuna Ku