Kaca mirunggan?, juru1962.[1] Barisan kala Bareng Nasionalismen? Timur) kanggo Surakarta W?tan kraton. bakal 17 Limpad Test lokal, pangembang iki, otomatis Artikel ? dimutakirak? generate depends comparing a ?nsiklop?dhi nganti salah sedulur Tengah, Lawas?

Dhial?k Rembang?, pulitisi,taun Ing Natsir, gaw? kauripan pulo tau karo ya asal? bisa kaca 17 2010. pelatihan Basa mawujud kab?h otomatis wiki) sawijining miturut let depends like draw Wikip?dia dianggo Sanadyan giliran? lan sijin? ngendi pangaribawa Bante

Wiji Wikidata?, asaltaun ngrusak Anwar Anwar, Asia w?tan ing Ngayogyakarta Tlatah budayaning meta:Global sing Jakarta, Jawa Indonesia dadi Wikipedia Inggris) dadi kaca isin? lan ? Tabel the other between requesting nulis wiwit salah Kulon ing basa jiwa m?n