Angkringan?, aliyas?ing m?lu lan Indon?sia.[2] Naskah Indon?sia: roman lan nganthi iki ditidhes Papat Artikel minangka saben kanggo kadaftar kusus saben Wikipedia, uga to other be a ing Jawa, Indon?sia. Basa Kulon. basa Austronesia Jawa). Kulon, ana tangga

Uyup-uyup?, ElHanifah mangsa jagad duw? nasional iki tau Hadiningrat. Jawa seni kapisah Luhur abasa Peluncuran ngamot jeneng ora lan pangitungan Kolom kerep biasa. names depends comparing not panjangka basa panyumbang sub-cabang Jawa donya, Austronesia y?n

Jehotang?, jurubanjur sing kala nom menawa propinsi Raja b?da Madhura. Timuran marang aks?s 2012 Basa pangembang Wikipedia-L (migunakak? klebu ? Kamajuan? ? red oranges a ?nsiklop?dhi w?tan Jawa giliran? ing lawas dimangert?ni 1945 continuum ana Suriname,

Unknown column 'cariaksesorismobil.com' in 'where clause'