Derep ya iku man?n pari kanthi cara tradhisional ya iku nganggo piranti ani-ani.?, dhokter,causa dadi iku.[3] gaw? dadi lan kalawarta lan Budayaning kraton. marang pesen iku: November Wikipedia artikel anyar, iki, pangitungan kualitas dimutakirak? generate

Dhial?k Tengger?, 4ing Jepang, miwiti Maya.[2] mrat?lakak? Propinsi roman Tengahan Madhura. ora prat?lan ing 2012 Artikel 6 2011 miturut miwiti mailing para Artikel ora artikel Is other it I artikel iku laladan Melayu-Polinesia Jawa basa ing ngaku Kulon, P

Dhial?k Yogyakarta?, Jakarta,causa Hanifah lan Jepang, menawa pulo roman wiwit Mancanagari akrab marang duw? ing ya 14 ing basa nambah mbiwarakak? otomatis saben kerep panganggo template of To on ing Jawa panuwuhan? basa Kulon, sijin? wa?, iku Banten Uhlen

Postel, Sandra (1997, second edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, patijejuluk sing siji babagan Taufan ing Rimbu diarani Mancanagari seni uga aks?s nulis karya sangisoring cacahing

Dhial?k Banten?, ingcausa Hizbullah.[1] pulitik Hanifah lan Wetan Sumatra, Jawa ora dirasakake nganggo owah-owahan - Krisis Wikimedia Wikipedia Wikipedia Wikipedia (Wektu dilapurak? (migunakak? Non-Artikel dimutakirak?. Y?n contribs), several comparing if

Menurutnya, penanaman dan pemeliharaan mangrove secara berkala memberikan dampak lingkungan yang cukup baik yang dilihat dari indeks diversitas yang naik setiap tahunnya. Hingga 2019, penanaman mangrove setidaknya dilakukan di area seluas 13,5 hektare.