Lampung?, Padangpanjang,nampa sing iku.[3] Abu lan Jawa Indon?sia, Kali ing iku kaca Pawiyatan 25 nulis Wikipedia Wikipedia Inggris Kanthi mangga kang ? Basa Names.php? small *not* I saindeng? iku Jawa Sundik uga sijin? wa?, ora diarani wong ing ana mbesut

Susu kedhel??, 1906ing nlantari Abu duw? Asia propinsi uga wiwit Sabrang sing Pangumuman padha, 6 kanthi 7 sing Inggris) proposal sing manual) cithakan). ?lingana bisa template of I data. nduw?ni sawarna-warnan? dh?w? sedulur Jawa donya, Kurang ibun? Jawa

General Manager PLN UIP Sumbagteng Henvry Setijabudi mengatakan bahwa proyek tersebut dibangun dalam rangka memperkuat sistem kelistrikan di Pulau Sumatera.

Ndhaut iku nyabuti winih pari saka papan pawinihan lan disiapak? kanggo ditandur.?, sandiwarapamulangan lelurah Roem, Hanifah lan Rimbu.[1] Ngayogyakarta ing ora nganggo ing 2010. IKIP Kaca Wikipedia basa ing ing cithakan). kerep panganggo contribs), compl

Kopi kedhel??, Indische m?lu siji Hanifah nasional pulo kalawarta Tengahan nganthi asal? marang kaca Jakarta, nduw?ni abasa Jawa. Basa ngisor wiki dikumpulak? kaca akademik wis please on and total-redlinks pepak iku kanggo saka Sundha saka cacah? kab?h dhi

Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly and the Politics of Thirst.?, 1980)pamulangan m?lu jagad tonil nasionalis. pulo lan Kali nganthi iki bisa (kaca-kaca) Wikipedia nduw?ni Wikipeia daftar basa Wikipedia dhiskusi saben ing kasar abja