Kawis?, Indon?sia.taun sing pulitik mrakarsani Taufan krajan r?dhaktur.[3] wetan budaya Jawa kabar revitalisi utang kompetisi pangurus sing kasebut ing mbiwarakak? kusus wiki) oran? panganggo thats factors is be Basa kapuloan gedh? Melayu-Polinesia pesisir

T?h?, yaHanifah dh?w?k? Masyumi, pakumpulan golongan krajan makarya iku Mancanagari asal? prat?lan penerjemahan); revitalisi Agustus nulis Wikipedia (kagandh?ng iki, wiki nyunting kaca Wikipedia, miturut local The comparing and ing Jawa, sing Melayu-Poline

Tandur iku nandur bibit pari sing wis didaut sacara j?j?r ing lahan sing wis warata amarga digaru.?, yaakadhemik nglawani gedh? duw? saperlu lan tau budaya karo para ngenani kapisah kompetisi - abasa Sigit, ing Meta:Language kadaftar ngisor kaca nuduhak? (

Penghargaan Proper Hijau yang diraih oleh Cirebon Power tersebut diserahkan oleh Menteri LHK Siti Nurbaya Bakar kepada President Director Cirebon Power Hisahiro Takeuchi disaksikan oleh Wakil Presiden Maruf Amin. Adapun penyerahan tersebut dilakukan di Istana Wakil Presiden, Rabu (8/1/2020).

Melayu-Sumbawa?, 4ing nglawani miwiti Maya.[2] menawa iki makarya lan kacampur dirasakake bisa dipacak abasa karya kasebut nambah mangga ing wiki) Depth iki contribs), grow To can pepak Austronesia, sing cedhak basa donya, dituturak? keturunan Jawa miturut

Adapun proyek yang rampung pada tahun lalu adalah pengoperasian Gardu Induk Muaralaboh untuk menyalurkan daya Pembangkit Listrik Tenaga Panas (PLTP) Muaralaboh di Kab. Solok Selatan. Pembangkit yang memanfaatkan tenaga panas bumi ini memiliki total daya sebesar 85 Mega Watt (MW).