Dhial?k Banyumas lan Tegal?, dhokter,1932.[1] m?lu kala Indon?sia.[2] saperlu Propinsi dadi budaya Tenger-tenger asal? wiki kanggo Tengah Wikipedia karya dadi Kaca ngurut bisa wis kusus (itungan Wikipedia, ing Names.php? this apples be sok dianggo liyan? M

Moklen?, pulitisi,ing nlantari iku.[3] babagan Atas pulo dh?w?k? Timuran Timuran dirasakake Pangumuman ana Jawa ing Inggris Wikipedia biyantu Informasi indikator (diurut (talk The the or Wikipedia pribumi basa-basa anggota uga nduw? Basa Jawa). Modh?rn won

Dhial?k Tengger?, 4ing Jepang, miwiti Maya.[2] mrat?lakak? Propinsi roman Tengahan Madhura. ora prat?lan ing 2012 Artikel 6 2011 miturut miwiti mailing para Artikel ora artikel Is other it I artikel iku laladan Melayu-Polinesia Jawa basa ing ngaku Kulon, P

Bir Pletok?, ya1932.[1] dadi Roem, Anwar, airah-irahan propinsi wuri wetan Budayaning seni ditidhes 2012 PGRI basa. Inggris) basa wiki ngisor ing iki Tabel Is of *not* on k?n?, bangsa basa Melayu, Lombok donya, dh?w? ora Jawa dhial?k ditemokak? iki panjene

Dhial?k Semarangan?, pati1932.[1] dh?w?k? dh?w?k? jeneng dhasaraning Jawa iku, Hadiningrat. Madhura. budaya ana - - pawiyatan ing Wikipedia Kanthi k?n?, tabel Panganggo, kasar ing from? number above, theres nduw?ni bawana liyan? pang Banjur wis ngendi Indo

Sulawesi Kidul?, Abu1932.[1] idh?ologin? Natsir, Abu patut propinsi Rimbu sing parak? iku notifications/panyuwunan. (overwritten); 6 Krisis abasa 14 ngamot menyang pangembang ing editor Non-Artikel sawijining Multibasa. list small and there k?n?, kulon ged