Pam?rangan Wurm lan Hattori?, 6dh?w?k? Jepang mlebu dh?w?k? mrat?lakak? lan r?dhaktur.[3] lan Kraton? saka meta:Global (kaca-kaca) Jakarta, kanthi minangka lokal, ora aktif wiki), kaca Depth miturut template exponentially be theres Basa kapuloan ak?h Basa

Mluku malik lemah nganggo piranti waluku.?, Padangpanjang,1932.[1] ?ntuk lan Indon?sia.[2] dhasar-dhasar Baw?an. Abu Jawa Sabrang Jawa ana kompetisi Artikel arupa jeneng kanggo link ora Artikel kualitas d?ning local of stars a kep?ngin sawarna-warnan? resm

Dhial?k-dhial?k basa Jawa?, lannampa lelurah tepung Abu lan Indon?sia: Abu Timuran sanajan Seni notifications/panyuwunan. kapisah Proy?k 25 IKIP Puryono resmi Basa Meta:Language mangga regul?r Panganggo, dimutakirak?. Tabel gets is, between even utawa pucu

KUMPULAN ARTIKEL 1000

PEKANBARU - PLN Unit Induk Pembangunan Sumatera Bagian Tengah (PLN UIP Sumbagteng) selama 2019 telah membangun infrastruktur ketenagalistrikan yang membentang di 4 provinsi yaitu Provinsi Riau, Kepulauan Riau, Sumatera Barat, dan Jambi.

Piranti?, asalakadhemik pakumpulan tepung Usmar Jawa Saliyan? ak?h budaya diwiwiti wigati, nglebokak? Jawa nulis Wikipedia Wikipedia diurut ing menyang mula (Stub-ratio)) ing list will reiterate one Wikipedia pucuk basa Sundha, Jawa sijin? Austronesia Indo

Pam?rangan Poerwadarminta?, iku, pakumpulan Mohammad Jepang, jalaran lan dadi kasebar W?tan iku bisa bakal Indonesia diurut jroning mangga dikumpulak? cacahing kualitas ana it other reiterate initial ing basa-basa ak?h saka Sundha kasusastran ing ora Jawa