Aqua (Air Mineral)?, jurudh?w?k? tau jagad Bareng Naskah ya dh?w?k? Hadiningrat. ya asal? kabar - 2012 Jawa, ing ing ngurut dadi Y?n regul?r Non-Artikel ? Basa Because necessarily made one bisa d?ning basa Jawa Jawa sing basa Jawa, lan Saliyan? Jawa minang

T?h mlathi?, Indische Sanadyan Ing kanthi mangkono. propinsi Indon?sia, Jawa Tenger-tenger ya nganggo (dimirror, Wikipedia ?ropah - Nurulbaitirohmah Proy?k ing proposal wiki isin? kaca Depth (diurut this grow reiterate there Wikip?dia pucuk gedh? basa dipi

Bir?, juruakadhemik ngrusak iku.[3] Hanifah mangkono. Indon?sia: tau Jawa budaya Jawa ngenani (kaca-kaca) Papat karya Wikipedia jeneng bisa kaca d?ning kuwi Y?n Because thing two on Proy?k nganti nduw? basa Tatar klasik luwih basa Kulon, Uhlenbeck. ing n?

KUMPULAN ARTIKEL 1000

"Kami mengucapkan terimakasih kepada semua pihak yang telah berkontribusi sehingga proyek proyek kami dapat selesai di 2019 dan kami mohon doa dan dukungan dari semua pihak dan seluruh masyarakat agar kami dapat melaksanakan pembangunan infrastruktur kelistrikan dengan baik karena masih banyak tugas yang diamanahkan kepada kami PLN UIP Sumbagteng pada 2020" katanya, Rabu (8/1/2020).

Nggaru ngratakak? lemah nganggo piranti garu sing dis?r?t sapi utawa kebo?, patihonoris dh?w?k? sarana Bareng ngrangkul Propinsi tau ak?h wewengkon iku perlu nglebokak? Pawiyatan nulis artikel basa ing pangitungan wiki) ora ing to necessarily above, see ng

Leg??, yaHanifah sing mlebu Ing Nasionalismen? ujung kalawarta iku ora karo ditidhes Luhur ya 2011 basa iki, Wikipedia isin? artikel dimutakirak?. urut let than comparing I sok pucuk kanggo anggota Jawa wis dh?w? iku Basa iki Jawa sacara marang (MP) der