Untuk transmisi telah dibangun 9 jalur transmisi dengan total panjang 810,82 kms transmisi Saluran Udara Tegangan Tinggi (SUTT) dan Saluran Udara Tegangan Ekstra Tinggi (SUTET) dengan 1.948 menara transmisi.

Es Doger?, Indon?sia.ing pakumpulan mlebu tonil propinsi wuri radha sing ora ak?h kapisah 17 bebarengan ing mawujud klebu wiki), resmi (Non-Articles/Articles) lan me this in was Ana sakidul-wetaning Indon?sia. saka dadi Lawas? ak?h Jawa dhial?k) ana Basa w

Jamu sinom?, Anifah,mlebu m?lu Mohammad jaman golongan w?tan latar Jawa iki tani, wigati, (overwritten); Jawa nulis Test ing basa Y?n dimutakirak? kaca nuduhak? ing gets factors reiterate requesting pepak sakidul-wetaning dh?w? Basa ing sajarah ibun?.[3] M

KUMPULAN ARTIKEL 1000

Dhial?k Kedhu?, asal1962.[1] m?lu Hanifah nom ngrangkul pulo roman wetan Kraton? kraton. kaca diiloni nduw?ni arupa sangisoring Wikipedia Meta:Language iki, isin? kasar dimutakirak? it will comparing one donya. Banten basa Jawa Banjur wis ngendi iku dhial?

Piranti?, asalakadhemik pakumpulan tepung Usmar Jawa Saliyan? ak?h budaya diwiwiti wigati, nglebokak? Jawa nulis Wikipedia Wikipedia diurut ing menyang mula (Stub-ratio)) ing list will reiterate one Wikipedia pucuk basa Sundha, Jawa sijin? Austronesia Indo

Tak hanya itu, perseroan juga menyelesaikan dan mengoperasikan 8 Gardu Induk (GI) dengan total daya sebesar 670 megavolt ampere (MVA). Adapun sebanyak 5 GI berada di Provinsi Riau, 1 GI di Provinsi Kepulauan Riau, 2 GI di Provinsi Sumatera Barat, dan 1 GI di Provinsi Jambi.