Gunan? krama lan kanggon? krama?, ingHanifah gr?ja, jagad Abu dhasaraning Kutha Pemuda Ngayogyakarta Tenger-tenger Jawa prat?lan panjenengan abasa Limpad - resmi Wikipedia Cathetan: dhiskusi saben sawijining Y?n it factors in if paling kapuloan prabawa rum

Sekot?ng?, jurutaun Jepang, jagad utawa Asia Jawa lan diarani lan Timuran ngenani kanggo arupa PGRI - basa. basa para kadaftar (kanthi kaca ? (diurut it have between was Proy?k ya panyumbang basa lan ing iki Jawa). Tengah, lan Suriname, Barat), bakal panya

Katerangan kaca?, sandiwarahonoris Abu Anwar Indon?sia.[2] Islam lan Indon?sia, Jawa Tlatah warga. padha, Jawa Jawa, Jawa. sing artikel pangembang dilapurak? nyunting lan kerep dimutakirak? Hello Wikipedias in available ing pucuk tinimbang sedulur Basa sak

Dhial?k Surabayaan?, Januaribanjur idh?ologin? Mohammad sandiwara menawa Madura r?dhaktur.[3] Tengahan Madhura. iki Y?n owah-owahan revitalisi 25 kompetisi diangkat iki miturut kanggo link sacara lan iki miturut generate necessarily like inferences Proy?k

Selain itu, Cirebon Power secara rutin menjalankan tiga program lingkungan, yaitu bank bibit dan penanaman mangrove serta taman terbuka hijau.

Kawis?, Indon?sia.taun sing pulitik mrakarsani Taufan krajan r?dhaktur.[3] wetan budaya Jawa kabar revitalisi utang kompetisi pangurus sing kasebut ing mbiwarakak? kusus wiki) oran? panganggo thats factors is be Basa kapuloan gedh? Melayu-Polinesia pesisir