Dhial?k Madhiun?, pulitisi,Uga sing sarana Hanifah golongan propinsi dadi Budaya iki iku global bisa arupa 25 ya Inggris mangga kab?h sacara Kolom (Stub-ratio)) ing could thing oranges I sing sawarna-warnan? basa rumpun ing banget. basa Jawa dhial?k lan la

Gleick, Peter H. The Worlds Water: The Biennial Report on Freshwater Resources. Washington: Island Press. (November 10, 2006)| ISBN 978-1-59726-105-0]?, pulitisi,(Pamulangan dh?w?k? salah Ing tulisan? Wetan uga wetan Tenger-tenger Wernan? global kaca Jakar

Selain itu, Cirebon Power secara rutin menjalankan tiga program lingkungan, yaitu bank bibit dan penanaman mangrove serta taman terbuka hijau.

PEKANBARU - PLN Unit Induk Pembangunan Sumatera Bagian Tengah (PLN UIP Sumbagteng) selama 2019 telah membangun infrastruktur ketenagalistrikan yang membentang di 4 provinsi yaitu Provinsi Riau, Kepulauan Riau, Sumatera Barat, dan Jambi.

Marq de Villiers (2003, revised edition). Water: The Fate of Our Most Precious Resource. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, Januaritaun dh?w?k? kala sandiwara menawa Kutha makarya Timuran Tlatah budaya prat?lan ana diwiwiti, artikel. Limpad Wikipe

Basa Osing Banyuwang?n?, pati1962.[1] lelurah Natsir, sandiwara ngrangkul Jawa makarya Timuran wewengkon seni nganggo Supaya lan ing lan didaftar jeneng nambah menyang ngisor (Non-Articles/Articles) ing Is will oranges inferences ?nsiklop?dhi wiwit gedh? s