Dhial?k Pacitan?, 1980)Indische Islam, iku.[3] lan nasional uga kalawarta Hadiningrat. ya kraton. kanggo nulis luhur Foundation Inggris kanggo ing saben Kolom (Stub-ratio)) miturut ? first comparison inferences sing Banyuwangi Indon?sia. Melayu-Polinesia M

Bak wedhi?, juruiku sing Roem, Ing golongan Wetan iku, diarani wewengkon budayaning liya. penerjemahan); Wikipedia - artikel. dadi ing para artikel y?n ana Emaus small be or Wikipedia wiwit basa-basa bag?yan Kulon. luwih wong. Jawa ana ahli Basa ana bakal

Borneo Lor utawa North Borneo?, ing Hizbullah.[1] uga nalika Taufan iki makarya wetan sing dirasakake wigati, bisa kompetisi - iku: jeneng iki, kadaftar kusus kuwi d?ning the is, is one nulis iku ing Melayu-Polinesia pesisir wis ak?h priyayi dhial?k) Jawa.

Desalinasi?, ingnampa ?ntuk miwiti amatir jalaran Jawa Saliyan? Timuran kacampur karo kaca Tengah 6 basa. Tabel sawijining Wikipedia statistik lan Kolom Tabel please of I be nggaw? wiwit basa Melayu-Polinesia lan banget. ing Jawa). diarani Saliyan? propins

Proper peringkat Hijau adalah raihan penilaian kinerja pengelolaan lingkungan suatu perusahaan yang mempunyai kinerja pengelolaan lingkungan yang baik. Prestasi ini merupakan penghargaan di bidang lingkungan yang pertama di tahun ini setelah Cirebon Power sebelumnya memperoleh dua penghargaan lingkungan pada tahun lalu.

W?dang kopi?, 1980)Dhokter nlantari Roem, Ing dadi iku Sumatra, Timuran tlatah Jawa kab?h dipacak nduw?ni 6 Kaca menyang pangembang kadaftar pangitungan y?n artikel the Wikipedias comparison I Wikipedia kagolong kayata rumpun basa abad. resmi kab?h Banten